Online Programming

 

Westenwind Programming

Vanuit Westenwind Programmering bieden wij twee tracks aan: ‘Competition’ en ‘Structure’.

Westenwind Athlete Competition

De ‘Competition’ track is, zoals het woord al zegt, gericht op competitie atleten die graag de volgende stap willen zetten in hun atleten carrière. Deze track is voor atleten die vaker dan 5-6x per week willen trainen en al minstens in de RX-divisie van competities deelnemen. Het is namelijk belangrijk dat je (bijna) alle onderdelen goed beheerst wanneer je voor deze track kiest.

Deze programmering heeft als doel je voor te bereiden op de Open, Quarterfinals, en misschien zelfs de Semifinals van het CrossFit Games seizoen. Dit betekent dat we de eerste fase van het jaar meer nadruk leggen op kracht training en het bouwen van structuur, en in de tweede fase meer nadruk leggen op wedstrijd specifieke training. Uiteraard kun je in de tussentijd ook gewoon deelnemen aan wedstrijden, al zal de programmering hier niet specifiek naartoe werken. Dit omdat deze is gefocust op het behalen van het hoogst haalbare resultaat binnen het officiële seizoen op de langere termijn.

Deze programmering biedt een volledig aanbod van 9 sessies per week:

  • 3 dagen met dubbele sessies;
  • 1 dag met active recovery sessie;
  • 1 rustdag.

Je mag binnen deze track beroep doen op de coach voor feedback op scores of lifts. Ook kun je terecht voor vragen over de training of programmering in zijn geheel. Daarnaast ben je bij deze track welkom om twee keer per week bij CrossFit Westenwind je training te doen. Zo is de coach ook fysiek aanwezig, en kun je mogelijk met andere atleten samen trainen.

Kosten: 100 euro per maand

Westenwind Athlete Structure

Deze track is voor iedereen die zijn fitness naar een volgend niveau wil brengen. Daarbij ligt bij deze track de nadruk nog meer op het bouwen van structuur en een gezond, sterk lichaam. Veel stukken van de Competition en Structure track komen globaal overeen, maar bij deze track zal vooral het volume en skill-niveau een stuk lager liggen dan bij de competitie track.

Deze programmering heeft als doel je allround sterker te maken, en je voor te bereiden op de Open en misschien zelfs de Quarterfinals van het CrossFit Games seizoen. Dit betekent, net als binnen de competitie track, dat we in de eerste fase van het jaar meer nadruk leggen op kracht training, en in de tweede fase meer nadruk leggen op wedstrijd specifieke training. Over het gehele seizoen zal kracht en structuur training de overhand hebben voor een goede balans en blessure preventie.

Deze programmering biedt een volledig aanbod van 6 sessies per week, waarvan 1 dag active recovery en 1 volledige rustdag. Alle sessies zijn ook verder te scalen.

Je mag binnen deze track beroep doen op de coach voor feedback op wod-scores of lifts. Ook kun je terecht voor vragen over de training of programmering in zijn geheel.

Kosten: 50 euro per maand

Westenwind Programmering aanvragen

Stuur een mail met je gegevens naar crossfitwestenwind@hotmail.com of bel naar 06-21615231.